Risultati trovati 32 Dati completi Dati sinteticiClicca sul titolo per vedere i dati completi di ogni documento e la segnatura con la quale richiederlo. |
Consultabilità delle tesi
Consultabile |
BARTALINI TERESA, SUSTAINABLE SUPPLY CHAIN MANAGEMENT: ENABLING FACTORS FOR RELATIONAL RENTS IN THE TEXTILE INDUSTRY,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2020/2021
Autore:
BARTALINI TERESA
Titolo: SUSTAINABLE SUPPLY CHAIN MANAGEMENT: ENABLING FACTORS FOR RELATIONAL RENTS IN THE TEXTILE INDUSTRY Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2020/2021 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-185 |
BELTRAMELLO ALBERTO, GREENWASHING: A LINGUISTIC AND VISUAL ANALYSIS IN DECEPTIVE COMMUNICATION ,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2018/2019
Autore:
BELTRAMELLO ALBERTO
Titolo: GREENWASHING: A LINGUISTIC AND VISUAL ANALYSIS IN DECEPTIVE COMMUNICATION Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2018/2019 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-116 |
BIANCHI GUIA, WHAT ARE THE RELEVANT FACTORS THAT INFLUENCE ORGANIC PURCHASING INTENTIONS OF ITALIAN CONSUMERS?,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2016/2017
Autore:
BIANCHI GUIA
Titolo: WHAT ARE THE RELEVANT FACTORS THAT INFLUENCE ORGANIC PURCHASING INTENTIONS OF ITALIAN CONSUMERS? Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2016/2017 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-63 Richiedi la consultazione |
BILLI SOFIA, DIGITALISATION AND INNOVATION IN GREEN PORTS THROUGH SYSTEMS THINKING. THE CASE OF NEXT LEVEL MARINA BY SEARES SRL,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2023/2024
Autore:
BILLI SOFIA
Titolo: DIGITALISATION AND INNOVATION IN GREEN PORTS THROUGH SYSTEMS THINKING. THE CASE OF NEXT LEVEL MARINA BY SEARES SRL Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2023/2024 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Interfacoltà Rovereto Formato: digitale Segnatura: 0120H-246 Richiedi la consultazione |
BRAGANTINI ELENA, UNDERSTANDING PRO ENVIRONMENTAL CONSUMER BEHAVIOURS TOWARDS SUSTAINABLE TOURISM PRACTICES: THE ECOBNB CASE,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2017/2018
Autore:
BRAGANTINI ELENA
Titolo: UNDERSTANDING PRO ENVIRONMENTAL CONSUMER BEHAVIOURS TOWARDS SUSTAINABLE TOURISM PRACTICES: THE ECOBNB CASE Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2017/2018 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-96 Richiedi la consultazione |
CARBONE MATTEO, THE ROLE OF ORGANIZATIONAL ECO-INNOVATION FOR THE ENERGY TRANSITION: THE BAKER HUGHES CASE STUDY,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2019/2020
Autore:
CARBONE MATTEO
Titolo: THE ROLE OF ORGANIZATIONAL ECO-INNOVATION FOR THE ENERGY TRANSITION: THE BAKER HUGHES CASE STUDY Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2019/2020 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-138 |
CAVALLERO CHIARA, SUPPLY CHAIN RESILIENCE CAPABILITIES AND CIRCULAR ECONOMY PERFORMANCE: INSIGHTS FROM AN EMPIRICAL STUDY ON ITALIAN FIRMS,
Rel. TESTA FRANCESCO,
Rel. CINQUINI LINO,
AA 2022/2023
Autore:
CAVALLERO CHIARA
Titolo: SUPPLY CHAIN RESILIENCE CAPABILITIES AND CIRCULAR ECONOMY PERFORMANCE: INSIGHTS FROM AN EMPIRICAL STUDY ON ITALIAN FIRMS Relatore: CINQUINI LINO Secondo Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2022/2023 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-219 Richiedi la consultazione |
DAL GRANDE EMMA, DOES THE 2022/2464 (CSRD) DIRECTIVE LEAD TO THE INTEGRATION OF SUSTAINABILITY INTO THE STRATEGIES OF FOOD RETAIL COMPANIES IN ITALY?,
Rel. TESTA FRANCESCO,
Rel. SANTINI ERICA,
AA 2023/2024
Autore:
DAL GRANDE EMMA
Titolo: DOES THE 2022/2464 (CSRD) DIRECTIVE LEAD TO THE INTEGRATION OF SUSTAINABILITY INTO THE STRATEGIES OF FOOD RETAIL COMPANIES IN ITALY? Relatore: TESTA FRANCESCO Secondo Relatore: SANTINI ERICA Controrelatore: Anno accademico: 2023/2024 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Interfacoltà Rovereto Formato: digitale Segnatura: 0120H-248 Richiedi la consultazione |
DALLE RIVE CHIARA, EXPLORING THE CAUSES OF EMAS ABANDONMENT: FINDINGS FROM A CROSS-COUNTRY CASE STUDY,
Rel. TESTA FRANCESCO,
Rel. RIZZI FRANCESCO,
AA 2015/2016
Autore:
DALLE RIVE CHIARA
Titolo: EXPLORING THE CAUSES OF EMAS ABANDONMENT: FINDINGS FROM A CROSS-COUNTRY CASE STUDY Relatore: TESTA FRANCESCO Secondo Relatore: RIZZI FRANCESCO Relatore Esterno: HERAS-SAIZARBITORIA IÑAKI Anno accademico: 2015/2016 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-53 Richiedi la consultazione |
DALPRA' FRANCESCA, WHAT ARE THE FACTORS THAT EXPLAIN THE FOOD WASTE OF ITALIAN CUSTOMERS IN RESTAURANTS?,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2018/2019
Autore:
DALPRA' FRANCESCA
Titolo: WHAT ARE THE FACTORS THAT EXPLAIN THE FOOD WASTE OF ITALIAN CUSTOMERS IN RESTAURANTS? Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2018/2019 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-109 |
DEANESI MATTEO, THE EFFECT OF COUNTRY SPECIFIC INSTITUTIONAL CONTEXT AND CHARACTERISTICS ON THE RELATIONSHIP BETWEEN CORPORATE FINANCIAL PERFORMANCE AND CORPORATE ENVIRONMENTAL PERFORMANCE,
Rel. TESTA FRANCESCO,
Rel. BARONTINI ROBERTO,
AA 2017/2018
Autore:
DEANESI MATTEO
Titolo: THE EFFECT OF COUNTRY SPECIFIC INSTITUTIONAL CONTEXT AND CHARACTERISTICS ON THE RELATIONSHIP BETWEEN CORPORATE FINANCIAL PERFORMANCE AND CORPORATE ENVIRONMENTAL PERFORMANCE Relatore: BARONTINI ROBERTO Secondo Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2017/2018 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-85 Richiedi la consultazione |
DI NUNZIO FEDERICA, GREEN COMMUNICATION AND CONSUMERS' REACTION: A FIELD EXPERIMENT INTO COSMETIC INDUSTRY,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2018/2019
Autore:
DI NUNZIO FEDERICA
Titolo: GREEN COMMUNICATION AND CONSUMERS' REACTION: A FIELD EXPERIMENT INTO COSMETIC INDUSTRY Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2018/2019 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-110 Richiedi la consultazione |
GRAPPIO PAOLO, THE DIFFUSION OF GREEN REQUIREMENTS IN PUBLIC TENDERS WITHIN THE ITALIAN BUILDING AND CONSTRUCTION SECTOR: A CONTENT ANALYSIS,
Rel. FREY MARCO,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2012/2013
Autore:
GRAPPIO PAOLO
Titolo: THE DIFFUSION OF GREEN REQUIREMENTS IN PUBLIC TENDERS WITHIN THE ITALIAN BUILDING AND CONSTRUCTION SECTOR: A CONTENT ANALYSIS Relatore: FREY MARCO Secondo Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2012/2013 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-8 |
KEELSON ATTA GHARTEY, THE IMPLEMENTATION OF CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY (CSR) IN AN ENERGY COMPANY IN GHANA,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2018/2019
Autore:
KEELSON ATTA GHARTEY
Titolo: THE IMPLEMENTATION OF CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY (CSR) IN AN ENERGY COMPANY IN GHANA Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2018/2019 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-124 Richiedi la consultazione |
LOPEZ MARIN NATALIA, TOWARDS MORE CIRCULAR PRODUCTS AND SERVICES USING AN LCA APPROACH: LEARNINGS FROM THE CASE OF A HOME APPLIANCE PRODUCER,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2020/2021
Autore:
LOPEZ MARIN NATALIA
Titolo: TOWARDS MORE CIRCULAR PRODUCTS AND SERVICES USING AN LCA APPROACH: LEARNINGS FROM THE CASE OF A HOME APPLIANCE PRODUCER Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2020/2021 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-176 |
LORUSSO MARIA, ESG GOVERNANCE IN PRIVATE EQUITY SECTOR,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2022/2023
Autore:
LORUSSO MARIA
Titolo: ESG GOVERNANCE IN PRIVATE EQUITY SECTOR Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2022/2023 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-225 |
LUVINI DARIO, CHAIN OF CUSTODY CERTIFICATION: AN ASSESSMENT OF CHILEAN WOODEN INDUSTRY,
Rel. TESTA FRANCESCO,
Rel. FREY MARCO,
AA 2012/2013
Autore:
LUVINI DARIO
Titolo: CHAIN OF CUSTODY CERTIFICATION: AN ASSESSMENT OF CHILEAN WOODEN INDUSTRY Relatore: FREY MARCO Secondo Relatore: TESTA FRANCESCO Correlatore: ACUÑA DANIELA Anno accademico: 2012/2013 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-17 |
MABRITTO FRANCESCA, HOW CSR INTERNALISATION ENHANCES EMPLOYEES' WORK MEANINGFULNESS: THE LAVAZZA CASE STUDY,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2020/2021
Autore:
MABRITTO FRANCESCA
Titolo: HOW CSR INTERNALISATION ENHANCES EMPLOYEES' WORK MEANINGFULNESS: THE LAVAZZA CASE STUDY Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2020/2021 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-177 Richiedi la consultazione |
MASARIN LORENZO, THE IMPACT OF ORGANIZATIONAL FACTORS ON CIRCULAR ECONOMY TRANSITION: EVIDENCE FROM THE FOOD AND BEVERAGE INDUSTRY,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2021/2022
Autore:
MASARIN LORENZO
Titolo: THE IMPACT OF ORGANIZATIONAL FACTORS ON CIRCULAR ECONOMY TRANSITION: EVIDENCE FROM THE FOOD AND BEVERAGE INDUSTRY Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2021/2022 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-191 |
MELCHIORI EDOARDO, RETHINKING SUPPLY CHAIN RELATIONSHIPS: THE ROLE OF COLLABORATIVE DYNAMICS AND DIGITALIZATION IN SUPPORTING BUSINESSES' CIRCULAR PERFORMANCES,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2021/2022
Autore:
MELCHIORI EDOARDO
Titolo: RETHINKING SUPPLY CHAIN RELATIONSHIPS: THE ROLE OF COLLABORATIVE DYNAMICS AND DIGITALIZATION IN SUPPORTING BUSINESSES' CIRCULAR PERFORMANCES Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2021/2022 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-192 |
MULONYTHO JOAN ANNE, HOUSEHOLD WASTE MANAGEMENT AND ITS IMPACTS ON ECONOMIC GROWTH IN DEVELOPING COUNTRIES: CASE STUDY: KAMPALA, UGANDA,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2018/2019
Autore:
MULONYTHO JOAN ANNE
Titolo: HOUSEHOLD WASTE MANAGEMENT AND ITS IMPACTS ON ECONOMIC GROWTH IN DEVELOPING COUNTRIES: CASE STUDY: KAMPALA, UGANDA Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2018/2019 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-128 Richiedi la consultazione |
MULUGETA HAYMANOT WONDAFRASH, SUSTAINABILITY FACTORS OF RENEWABLE ENERGY PROJECTS IN SUB-SAHARAN AFRICA: THE EMPIRICAL CASE OF ETHIOPIA,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2014/2015
Autore:
MULUGETA HAYMANOT WONDAFRASH
Titolo: SUSTAINABILITY FACTORS OF RENEWABLE ENERGY PROJECTS IN SUB-SAHARAN AFRICA: THE EMPIRICAL CASE OF ETHIOPIA Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2014/2015 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-44 |
NAPOLITANO GIULIA GRAZIA, YOUNG GENERATIONS AND SUSTAINABLE CONSUMPTION: AN INVESTIGATION OF CONSUMERS' BEHAVIOUR AND CIRCULAR FASHION,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2021/2022
Autore:
NAPOLITANO GIULIA GRAZIA
Titolo: YOUNG GENERATIONS AND SUSTAINABLE CONSUMPTION: AN INVESTIGATION OF CONSUMERS' BEHAVIOUR AND CIRCULAR FASHION Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2021/2022 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-193 |
PEDANI LUCREZIA, READING BETWEEN THE LINES: FOOD SUSTAINABILITY IN THE DIGITAL ERA. THE ROLE OF ENVIRONMENTAL INFORMATION IN THE E-COMMERCE OF PASTA,
Rel. TESTA FRANCESCO,
Rel. FREY MARCO,
AA 2019/2020
Autore:
PEDANI LUCREZIA
Titolo: READING BETWEEN THE LINES: FOOD SUSTAINABILITY IN THE DIGITAL ERA. THE ROLE OF ENVIRONMENTAL INFORMATION IN THE E-COMMERCE OF PASTA Relatore: TESTA FRANCESCO Secondo Relatore: FREY MARCO Anno accademico: 2019/2020 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-146 |
PEDERZOLLI MIRCO, THE DETERMINANTS OF GREEN PURCHASING INTENTION: THE ROLE OF CO-OPS VALUES IN THE THEORY OF PLANNED BEHAVIOUR,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2017/2018
Autore:
PEDERZOLLI MIRCO
Titolo: THE DETERMINANTS OF GREEN PURCHASING INTENTION: THE ROLE OF CO-OPS VALUES IN THE THEORY OF PLANNED BEHAVIOUR Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2017/2018 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-90 Richiedi la consultazione |
PENTIUC COSMINA LARISA, THE USE OF ENABLING TECHNOLOGIES IN ASSISTING A BIODIVERSITY FRIENDLY AGRICULTURE,
Rel. TESTA FRANCESCO,
Rel. DI MININ ALBERTO,
AA 2021/2022
Autore:
PENTIUC COSMINA LARISA
Titolo: THE USE OF ENABLING TECHNOLOGIES IN ASSISTING A BIODIVERSITY FRIENDLY AGRICULTURE Relatore: DI MININ ALBERTO Secondo Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2021/2022 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-200 Richiedi la consultazione |
PRISCILLI IRENE, GREEN CONSUMER BEHAVIORS & LIFE MAGIS PROGRAM,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2022/2023
Autore:
PRISCILLI IRENE
Titolo: GREEN CONSUMER BEHAVIORS & LIFE MAGIS PROGRAM Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2022/2023 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-229 Richiedi la consultazione |
RAJTER TINA, COMMUNICATING VEHICLES FOR PROVIDING ENVIRONMENTAL FOOTPRINT,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2018/2019
Autore:
RAJTER TINA
Titolo: COMMUNICATING VEHICLES FOR PROVIDING ENVIRONMENTAL FOOTPRINT Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2018/2019 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-131 Richiedi la consultazione |
ROPELE DANILO, ANALYSIS OF THE DIFFUSION OF INNOVATIONS MODEL IN ORGANIC AGRICULTURE: A QUALITATIVE RESEARCH OF APPLE PRODUCERS IN TRENTINO,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2018/2019
Autore:
ROPELE DANILO
Titolo: ANALYSIS OF THE DIFFUSION OF INNOVATIONS MODEL IN ORGANIC AGRICULTURE: A QUALITATIVE RESEARCH OF APPLE PRODUCERS IN TRENTINO Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2018/2019 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-115 Richiedi la consultazione |
SARTORATO IRENE, APPROACHES TO CORPORATE SUSTAINABILITY TENSIONS: A MULTIPLE CASE STUDY OF ITALIAN MSMES,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2020/2021
Autore:
SARTORATO IRENE
Titolo: APPROACHES TO CORPORATE SUSTAINABILITY TENSIONS: A MULTIPLE CASE STUDY OF ITALIAN MSMES Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2020/2021 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-181 |
SWAMINATHAN SHRIPATHY, UNPACKING ORGANIZATIONAL DYNAMICS FOR EMBEDDING SUSTAINABILITY: UNEARTHING RELATIONS BETWEEN GREEN WORK CLIMATE, LEADERSHIP STYLES, AND PRO-ENVIRONMENTAL WORKPLACE BEHAVIOURS,
Rel. MARIA TODARO NICCOLÒ,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2021/2022
Autore:
SWAMINATHAN SHRIPATHY
Titolo: UNPACKING ORGANIZATIONAL DYNAMICS FOR EMBEDDING SUSTAINABILITY: UNEARTHING RELATIONS BETWEEN GREEN WORK CLIMATE, LEADERSHIP STYLES, AND PRO-ENVIRONMENTAL WORKPLACE BEHAVIOURS Relatore: TESTA FRANCESCO Secondo Relatore: MARIA TODARO NICCOLÒ Anno accademico: 2021/2022 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-207 Richiedi la consultazione |
ZAVATTA FRANCESCA, IMPRESSION MANAGEMENT IN BUSINESS STRATEGIES AMONG GLOBAL COMPACT LEAD COMPANIES? FINDINGS FROM A CONTENT ANALYSIS ON SUSTAINABILITY REPORTS AND SOCIAL MEDIA PLATFORMS,
Rel. TESTA FRANCESCO,
AA 2016/2017
Autore:
ZAVATTA FRANCESCA
Titolo: IMPRESSION MANAGEMENT IN BUSINESS STRATEGIES AMONG GLOBAL COMPACT LEAD COMPANIES? FINDINGS FROM A CONTENT ANALYSIS ON SUSTAINABILITY REPORTS AND SOCIAL MEDIA PLATFORMS Relatore: TESTA FRANCESCO Anno accademico: 2016/2017 Corso: Corso di Laurea Magistrale - Innovation Management - Management dell'innovazione [0120H] Struttura didattica: Dipartimento di Economia e Management Formato: digitale Segnatura: 0120H-74 Richiedi la consultazione |