Found results 3 Full data Concise dataClick the title to see full data and shelfmark of each item |
Consultabilità delle tesi
Consultabile |
DORATIOTTO RICCARDO, HOW CULTURAL BOUNDARIES SHAPE CULTURED MEAT ACCEPTABILITY: A MIXED METHODS PILOT STUDY INVOLVING MEAT-EATERS AND VEG*NS,
Rel. FORNO FRANCESCA,
AA 2020/2021
Author:
DORATIOTTO RICCARDO
Title: HOW CULTURAL BOUNDARIES SHAPE CULTURED MEAT ACCEPTABILITY: A MIXED METHODS PILOT STUDY INVOLVING MEAT-EATERS AND VEG*NS Relatore: FORNO FRANCESCA Correlatore: ONCINI FILIPPO Secondo Correlatore: QUARANTA MARIO Academic year: 2020/2021 Course: Corso di Laurea Magistrale - Sociology and social research - Sociologia e ricerca sociale [0621H] Struttura didattica: Dipartimento di Sociologia e Ricerca Sociale Formato: digitale Shelfmark: 0621H-103 |
GAROFALO MARIO, SAFETY, TASTE, + CONVENIENCE: INDIVIDUAL DRINKING WATER PRACTICES IN ITALY,
Rel. FORNO FRANCESCA,
AA 2020/2021
Author:
GAROFALO MARIO
Title: SAFETY, TASTE, + CONVENIENCE: INDIVIDUAL DRINKING WATER PRACTICES IN ITALY Relatore: FORNO FRANCESCA Correlatore: ONCINI FILIPPO Secondo Correlatore: MAGNANI NATALIA Academic year: 2020/2021 Course: Corso di Laurea Magistrale - Sociology and social research - Sociologia e ricerca sociale [0621H] Struttura didattica: Dipartimento di Sociologia e Ricerca Sociale Formato: digitale Shelfmark: 0621H-106 Richiedi la consultazione |
PACE IRENE, PERSONAL CHEFS: INTERSTITIAL PROFESSIONALISM, AND THE ART OF COOKING AT HOME,
Rel. COSSU ANDREA,
AA 2017/2018
Author:
PACE IRENE
Title: PERSONAL CHEFS: INTERSTITIAL PROFESSIONALISM, AND THE ART OF COOKING AT HOME Relatore: COSSU ANDREA Correlatore: FORNO FRANCESCA Secondo Correlatore: ONCINI FILIPPO Academic year: 2017/2018 Course: Corso di Laurea Magistrale - Sociology and social research - Sociologia e ricerca sociale [0621H] Struttura didattica: Dipartimento di Sociologia e Ricerca Sociale Formato: digitale Shelfmark: 0621H-29 Richiedi la consultazione |