Results

Found results 3

Full data Concise data

Click the title to see full data and shelfmark of each item

Consultabilità delle tesi

Consultabile Consultabile
Non consultabile Non consultabile

Tesi presenti nel catalogo


Non consultabile DORATIOTTO RICCARDO, HOW CULTURAL BOUNDARIES SHAPE CULTURED MEAT ACCEPTABILITY: A MIXED METHODS PILOT STUDY INVOLVING MEAT-EATERS AND VEG*NS, Rel. FORNO FRANCESCA, AA 2020/2021
Author: DORATIOTTO RICCARDO
Title: HOW CULTURAL BOUNDARIES SHAPE CULTURED MEAT ACCEPTABILITY: A MIXED METHODS PILOT STUDY INVOLVING MEAT-EATERS AND VEG*NS
Relatore: FORNO FRANCESCA
Correlatore: ONCINI FILIPPO
Secondo Correlatore: QUARANTA MARIO
Academic year: 2020/2021
Course: Corso di Laurea Magistrale - Sociology and social research - Sociologia e ricerca sociale [0621H]
Struttura didattica: Dipartimento di Sociologia e Ricerca Sociale
Formato: digitale
Shelfmark: 0621H-103
Consultabile GAROFALO MARIO, SAFETY, TASTE, + CONVENIENCE: INDIVIDUAL DRINKING WATER PRACTICES IN ITALY, Rel. FORNO FRANCESCA, AA 2020/2021
Author: GAROFALO MARIO
Title: SAFETY, TASTE, + CONVENIENCE: INDIVIDUAL DRINKING WATER PRACTICES IN ITALY
Relatore: FORNO FRANCESCA
Correlatore: ONCINI FILIPPO
Secondo Correlatore: MAGNANI NATALIA
Academic year: 2020/2021
Course: Corso di Laurea Magistrale - Sociology and social research - Sociologia e ricerca sociale [0621H]
Struttura didattica: Dipartimento di Sociologia e Ricerca Sociale
Formato: digitale
Shelfmark: 0621H-106
Richiedi la consultazione
Consultabile PACE IRENE, PERSONAL CHEFS: INTERSTITIAL PROFESSIONALISM, AND THE ART OF COOKING AT HOME, Rel. COSSU ANDREA, AA 2017/2018
Author: PACE IRENE
Title: PERSONAL CHEFS: INTERSTITIAL PROFESSIONALISM, AND THE ART OF COOKING AT HOME
Relatore: COSSU ANDREA
Correlatore: FORNO FRANCESCA
Secondo Correlatore: ONCINI FILIPPO
Academic year: 2017/2018
Course: Corso di Laurea Magistrale - Sociology and social research - Sociologia e ricerca sociale [0621H]
Struttura didattica: Dipartimento di Sociologia e Ricerca Sociale
Formato: digitale
Shelfmark: 0621H-29
Richiedi la consultazione