Results

Found results 3

Full data Concise data

Click the title to see full data and shelfmark of each item

Consultabilità delle tesi

Consultabile Consultabile
Non consultabile Non consultabile

Tesi presenti nel catalogo


Non definita MOOD BIPIN VENKATASWAMY, EXPLORING CONSUMER NORMS IN SMARTPHONE SELECTION PROCESS: HOW CAN BIG DATA SUPPORT THE CREATION OF A BUYING GUIDE SERVICE?, Rel. KAUPPINEN MARJO, Rel. MARCHESE MAURIZIO, AA 2014/2015
Author: MOOD BIPIN VENKATASWAMY
Title: EXPLORING CONSUMER NORMS IN SMARTPHONE SELECTION PROCESS: HOW CAN BIG DATA SUPPORT THE CREATION OF A BUYING GUIDE SERVICE?
Relatore: MARCHESE MAURIZIO
Secondo Relatore: KAUPPINEN MARJO
Correlatore: LARCHER ROBERTO
Academic year: 2014/2015
Course: Corso di Laurea Magistrale - INFORMATICA [0517H]
Struttura didattica: Dipartimento di Ingegneria e Scienza dell'Informazione
Formato: digitale
Shelfmark: 0517H-262
Non definita SENZA COGNOME MEGHA ROOPA PAPU, CO-DESIGNING AN APPLICATION RECCOMMENDATION SERVICE FOR PARENTS WITH YOUNG CHILDREN, Rel. KAUPPINEN MARJO, Rel. MARCHESE MAURIZIO, AA 2014/2015
Author: SENZA COGNOME MEGHA ROOPA PAPU
Title: CO-DESIGNING AN APPLICATION RECCOMMENDATION SERVICE FOR PARENTS WITH YOUNG CHILDREN
Relatore: MARCHESE MAURIZIO
Secondo Relatore: KAUPPINEN MARJO
Correlatore: CARAVIELLO MICHELE
Academic year: 2014/2015
Course: Corso di Laurea Magistrale - INFORMATICA [0517H]
Struttura didattica: Dipartimento di Ingegneria e Scienza dell'Informazione
Formato: digitale
Shelfmark: 0517H-263
Consultabile TAIT STEVEN, ICT EMPOWERS SOCIAL CHANGE THROUGH COLLABORATION CO-DESIGNING A FAVOUR-EXCHANGE SERVICE FOR LOCAL COMMUNITIES, Rel. MARCHESE MAURIZIO, AA 2013/2014
Author: TAIT STEVEN
Title: ICT EMPOWERS SOCIAL CHANGE THROUGH COLLABORATION CO-DESIGNING A FAVOUR-EXCHANGE SERVICE FOR LOCAL COMMUNITIES
Relatore: MARCHESE MAURIZIO
Correlatore: CARAVIELLO MICHELE
Secondo Correlatore: KAUPPINEN MARJO
Academic year: 2013/2014
Course: Corso di Laurea Magistrale - INFORMATICA [0517H]
Struttura didattica: Dipartimento di Ingegneria e Scienza dell'Informazione
Formato: digitale
Shelfmark: 0517H-200
Richiedi la consultazione